Wat anderen zeggen

Na 8 jaar niet meer actief te zijn geweest op de arbeidsmarkt kwam ik in een re-integratie traject om terug te keren op de arbeidsmarkt en Ria werd mijn coach.  Tijdens de intake voelde ik al vrij snel een klik. Ria kreeg me al heel snel in beweging en haakte precies daar aan waar mijn verborgen angsten verstopt lagen. Na 3 mnd gebeurde er een wonder, met de eerste sollicitatie was het raak. Ik had een baan. Dank Ria!!

Amsterdam, dame 44 jaar 2020

————————————————————————————————————————————

Warm, natuurlijk en verhelderend. Vanaf het eerste moment dat ik Ria ontmoette, merkte ik meteen dat het klikte tussen ons. Ze is rustig, luistert goed en stelt de juiste vragen. Maar ze kan ook helder en duidelijk advies geven als dat nodig is, en houdt goed overzicht. Ik voel me altijd weer helemaal opgelucht en gesteund na onze gesprekken, waarin ze alles weer even op een rijtje heeft gezet. De sessies voelen ontspannen, natuurlijk en warm. Ook merk ik dat haar ervaring heel breed is en dat ze zeer empathisch is, waardoor ze op allerlei vlakken ondersteund en zich daarin afstemt op wat er op het moment het meeste nodig is. Ik ben ontzettend blij met haar en gun iedereen die begeleiding kan gebruiken zo’n geweldige coach als zij is!

Sarah Schwarz eigenaresse www.saarsolaeres.com 

2019 


“Ik heb Ria als business coach leren kennen in een roerige periode van mijn bedrijf”. Wat ik heel erg waardeer is dat Ria zich direct betrokken voelde, tijd gaf en de tijd voor mij nam en nog steeds doet. Ria stelde de juiste vragen om mijn aan het denken te zetten. Ook durfde Ria de vragen te stellen die je soms niet wil horen. Onderwerpen als haalbaarheid, hoe reëel is het nu precies waar je mee bezig bent en het aanzetten om na te denken welke volgende stappen je wil maken. Ook knopen doorhakken bespreekt Ria. Daarbij denkt ze mee met het bedrijf en onderzoekt samen mogelijkheden. En Ria heeft ook de kracht om je te helpen bij persoonlijke ontwikkeling. Ik ben heel blij met Ria hoe ze je als ondernemer echt helpt. Ze heeft brede kennis van zaken in het ondernemen. Ik beveel Ria van harte aan om je verder te helpen met jezelf en je bedrijf.

MKB ondernemer uit Haarlem 2019


Absoluut geen standaard coach, Ria zegt dingen die je niet verwacht van een coach. En juist dit maakt haar zo bijzonder sterk als ondernemerscoach.

Startende ondernemer taxibedrijf regio Schagen 2018 


Aan Ria, om wie je bent, en de waardevolle, maar ook intensieve gesprekken met elkaar. Daardoor kregen mijn man en ik helderheid in ons bedrijf en konden we besluiten nemen die nodig waren om verder te komen. We waren vastgelopen door ziekte, terwijl het bedrijf moest doorgaan. Heel veel inzichten gekregen hoe we hierin stappen konden zetten. Ria gaf ons het vertrouwen, daardoor lukte het ons om dit uit te voeren en weer de regie nemen over ons bedrijf. Ria bezit ongelofelijk veel kennis van zaken en is inventief in het oplossen van problemen. Blij dat ze op ons pad is gekomen, wij kunnen weer verder. Voorlopig maken we afspraken me haar. Steeds weet ze ons weer te prikkelen zodat we actie ondernemen wat ten goede komt aan ons bedrijf en onszelf. Wij voelen ons weer happy!

MKB echtpaar uit NH 2019 


Reflecterend, open-mind, nieuwsgierig naar ondernemers

Patrick van Gils collega coach Qredits en trainer en ondernemer van www.toppresentaties.nl 

2018