Even voorstellen …

Kerncoaching Amsterdam - Ria Immen - sparringpartner ondernemersMijn naam is Ria Immen en ik woon in Amsterdam. Ik ben een mensen mens en ondernemer in hart en ziel, afkomstig uit een familie van ondernemers. Ondernemen is mij echt met de paplepel ingegoten. Ik heb 15 jaar een productiebedrijf gehad met 3 verkooppunten.
Eén winkel zelfs van de grond af opgebouwd van 0 tot 5000 klanten per week. Na de verkoop van het bedrijf heb ik ruim 15 jaar gewerkt in een sterke commerciële functie van een bank en assurantiekantoor.
Ik heb diverse succesvolle projecten begeleid waar veel geld mee gemoeid was. Een aantal jaren geleden kreeg ik een burn-out en dit heeft mijn leven totaal veranderd. Ik leef en werk nu vooral op “inzicht” in plaats van “inzet”, dit is een verrijking van mijn leven.

Ik coach nu ondernemende mensen en begeleid ze op hun persoonlijke weg in werk en ondernemen, en daar ben ik goed in, is gebleken. Het is absoluut geen toeval dat mijn werkgever tijdens functioneringsgesprekken altijd zei: “Jij bent een geweldige sparringpartner”!

Ik ben ondernemend, commercieel, analytisch, interactief, kritisch positief, ruimdenkend en ik kan goed luisteren en beschik over een groot empathisch vermogen. 

Relevante opleidingen en werkervaring hebben mij gevormd tot wie ik nu ben

Ik geloof in een leven lang leren en jezelf ontwikkelen, daarom investeer ik ook nog steeds in mijzelf, door scholing en opleidingen te volgen.  Mijn leer- en werk, en levenservaring wil ik gebruiken voor ondernemers, werkzoekenden en mensen die een stap willen zetten om talent verder te benutten.

 

Ook werk ik samen met het re-integratie bureau Startwijzer om als loopbaan– en re-integratiecoach / ondernemerscoach klanten vanuit UWV te bedienen. Startwijzer begeleidt iedereen – die kan en wil werken – naar een nieuwe of verbeterde werksituatie. Dat kunnen mensen zijn vanuit de WIA, ziektewet of een andere situatie die de wens hebben om een eigen bedrijf op te zetten, te starten als ZZP’er of naar een nieuwe baan toe te bewegen. De missie van startwijzer is om klanten te laten ervaren waar hun mogelijkheden en talenten liggen. Dat doen zij al 20 jaar, als re-integratie bureau met specialisaties in ondernemerschap coaching, loopbaan-en re-integratie 2e spoor.