Even voorstellen …

Kerncoaching Amsterdam - Ria Immen - sparringpartner ondernemersIk ben Ria Immen en woon in Amsterdam. Ik ben een ondernemer in hart en ziel en afkomstig uit een familie van ondernemers. Ondernemen is mij echt met de paplepel ingegoten. Ik heb 15 jaar een productiebedrijf gehad met 3 verkooppunten.
Eén winkel zelfs van de grond af opgebouwd van 0 tot 5000 klanten per week. Na de verkoop van het bedrijf heb ik ruim 15 jaar gewerkt in een sterke commerciële functie van een bank en assurantiekantoor.
Ik heb diverse succesvolle projecten begeleid waar veel geld mee gemoeid was. Een aantal jaren geleden kreeg ik een burn-out en dit heeft mijn leven totaal veranderd.

Ik coach nu ondernemende mensen, daar ben ik goed in, is gebleken. Het is absoluut geen toeval dat mijn werkgever tijdens functioneringsgesprekken altijd zei: “Jij bent een geweldige sparringpartner”!

Relevante opleidingen en werkervaring hebben mij gevormd tot wie ik nu ben

Ook nu investeer ik nog steeds in mijzelf door scholing en opleidingen te volgen. Ik ben ondernemend, commercieel, analytisch, interactief, kritisch positief, ruimdenkend en ik kan goed luisteren en beschik over een groot empathisch vermogen. Ik geloof in een leven lang leren en jezelf ontwikkelen. Ik wil mijn werk en leerervaring gebruiken voor (startende) ondernemers.